Friday, December 12, 2014

Testimoni Pengguna LEXEE

Teks: Muhariyanti binti Che Mat
Imej: Koleksi peribadi

Assalamualaikum. Apa khabar? Salam Jumaat penuh barakah dan semoga anda sihat dan gembira selalu. Setelah lama 'berehat', kini saya kembali menulis, InshaAllah. Namun begitu, bisnes saya tetap berjalan seperti biasa.
Produk wajib: LEXEE

Cuba fikirkan sejenak:
Kita sanggup berbelanja rm100 untuk barangan kecantikan wajah, tetapi tidak sanggup untuk membayar rm15 untuk sebungkus pad?
Alasannya: "ala, mahalnya pad ni sampai rm15 sebungkus (10/8 keping). Baik beli jenama xxx, rm15 boleh dapat 2 pek lagi. Jimat."
MashaAllah... Sedar ke tidak yang pad murah tersebut dibuat daripada apa? Cuba singgah di pusat kitaran semula, tengok timbunan kertas dan kotak di sana, itulah dia pad yang awak pakai! Kalau tengok, mesti tak sanggup dan jijik, bukan? Tolonglah, jangan gunakan pad tu lagi. Fikirkan kesihatan jangka masa panjang anda, adik, kakak, mak, dan saudara wanita sekeliling anda.

Di sini saya kumpulkan beberapa testimoni terbaik dari pengguna Lexee untuk rujukan sahabat-sahabat tersayang. Untuk pengetahuan, ada testimoni yang diperoleh melalui rakan peniaga yang lain. Melalui testimoni ini, saya berharap anda akan bersetuju dengan saya bahawa pentingnya kita kaum hawa untuk menjaga kesihatan organ yang amat-amat penting bagi kita semua. Marilah sama-sama bertukar ke produk terbaik ini bersama saya!

Testimoni 1
Testimoni 2
Testimoni 3

Testimoni 4
Testimoni 5
Bagaimana? Semoga bertambah keyakinan anda dengan produk terlajak laris ini. Saya sendiri selalu mengatakan kepada diri sendiri, bahawa tidak salah untuk mencuba. Sekiranya baik untuk anda, maka teruskan. Jika sebaliknya, faham-faham sendirila ye. Rata-rata sahabat yang mencuba tuala wanita ini, pasti akan menggunakannya lagi. Percayalah!

Saya akan mengumpulkan dan menambah lagi koleksi testimoni ini di masa akan datang, InshaAllah.

Dapatkan produk hebat ini dari saya, Kiosk anda!!! Saya menawarkan harga terbaik yang mampu milik!

Nak SIHAT??? Jom TUKAR!!!

Hubungi saya: Muhariyanti Che Mat
Tel/ Sms/ Whatsapp: 019 – 7764245
Facebook: Lexee & RedLife Products
Email: muhariyanti.chemat@gmail.com
Blog: muhariyantichemat.blogspot.com


1 comment:

  1. asalam.saya orang baru dalam blog. Join la blog saya. shazwaniafiq.blogspot.com =)

    ReplyDelete